Kupujete novi automobil?

Chevrolet obustavlja prodaju novih automobila

Hrvatska obustavlja prodaju novih Chevrolet automobila.

Chevrolet se obvezuje poštovati sve obveze prema Vama i Vašem automobilu. Chevroletovi ovlašteni serviseri nastaviti će osiguravati servis i opskrbu Chevroletovim originalnim dijelovima za Chevroletove automobile na isti način kao i do sada. Sva pisana jamstva i servisni planovi ostat će nepromijenjeni i poštovat će se prema uvjetima ugovora.

Oko 2000 Chevroletovih servisnih punktova nastaviti će s radom u zapadnoj i srednjoj Europi kako bi Vam omogućili servis, popravak i ispunjenje obveza koje bi za Vaše vozilo mogle proisteći iz jamstva. U Hrvatskoj će Vam i nadalje biti dostupna 22 ovlaštena servisera. Njihove adrese možete pronaći ovdje.

Ako trebate dodatnu podršku, molimo nazovite našu službu za korisnike na 00386 1 5209 525.

Primio/la sam pismo o obustavi prodaje. Što mi je činiti?

Molimo slijedite upute sadržane u pismu i dogovorite termin kod svog ovlaštenog servisera. Kako biste locirali najbližeg Vam ovlaštenog servisera, molimo kliknite na lokator na web stranici.

Koliko dugo / koliko godina će Chevrolet nastaviti opskrbu servisnim dijelovima za moj automobil?

Nastavit ćemo opskrbu originalnim Chevrolet dijelovima za Vaše Chevrolet automobile minimalno još 10 godina nakon prodaje posljednjeg Chevrolet vozila u Hrvatskoj.

Nabavio/la sam Chevrolet na leasing. Hoću li dovršiti cijelo razdoblje leasinga i vratiti automobil kako je i planirano?

Vaš ugovor o leasingu ostaje nepromijenjen. Samo Vaša leasing tvrtka može tražiti ili dogovarati promjene u ugovoru.

Kupio/la sam Chevrolet koji mi još nije isporučen. Hoće li mi automobil biti isporučen?       

Vaša narudžba još je uvijek valjana. Molimo Vas obratite se zastupniku kod kojeg ste kupili automobil.

Zašto je Chevrolet odlučio obustaviti prodaju novih vozila u Europi?

Zbog niza nepovoljnih čimbenika koji su posljednjih nekoliko godina utjecali na automobilski sektor u Europi Chevroletovi poslovni rezultati nisu bili gospodarski prihvatljivi, a prognoze su najavljivale nastavak takvog trenda. Iz tog je razloga donesena odluka o prestanku prodaje Chevroletovih osobnih automobila u zapadnoj i srednjoj Europi. Međutim, Chevrolet će nastaviti nuditi punu paletu osobnih vozila marke Chevrolet na tržištima u Rusiji i Zajednici Neovisnih Država. Uz to, kompanija GM ostaje predana Europi kao ključnoj regiji, te će svoje resurse u Europi ubuduće usmjeriti na marke Opel/Vauxhall.

S obustavom prodaje novih automobila u Europi, planirate li otkazati i svoje partnerstvo s Manchester United?   

Partnerstvo s Manchester United globalne je naravi i namjeravamo nastaviti ovu suradnju kako bismo izgradili Chevrolet brand diljem svijeta. Osobito smo ponosni što Chevroletova mašna krasi novi dres Manchester United.