Chevrolet Cruze s 5 vrata, obiteljski automobil

Chevrolet Cruze 5 vrata Informacije i podrška

Možda ste već saznali da Chevrolet uskoro povlači djelatnost prodaje novih automobila u Europi. No naši ovlašteni Chevrolet serviseri ostaju na tržištu kako bi i dalje servisirali i održavali vaše automobile. Uz to – uz podršku Opela, našeg GM partnerskog branda u Europi – i nadalje vam možemo pomoći u odabiru najboljeg automobil za vaše potrebe.

Što god tražite, pogledajte naslove u nastavku kako biste to i pronašli.

Imate pitanja o svom Chevroletu?

myChevrolet - the Chevrolet owner portal

Kliknite ovdje za upute za rukovanje vozilom i info-zabavnim sustavom

Ovlaštene servise

Iako je Chevrolet ugasio prodaju novih automobila u Europi, još uvijek smo prisutni kroz mrežu naših ovlaštenih servisa, koji  će vam i dalje pružati servis i popravke vaših automobila.Oni će nastaviti s pružanjem usluga servisa i isporukom originalnih Chevrolet dijelovima na isti način kao i sada.Oko 2000 Chevroletovih servisnih centara nastavit će s radom u zapadnoj i centralnoj Europi kako bi vam pružili servisnu podršku.U Hrvatskoj vam stoje na usluzi 22 ovlaštena servisa. Njihove adrese možete pronaći ovdje.

Kliknite ovdje za upute za rukovanje vozilom i info-zabavnim sustavom

Vehicle Warranty

Mirno spavajte

Chevrolet želi da budete bezbrižni. Od same kupnje pa sve do jamstvenog servisa, želimo da čitav proces bude jasan i praktičan – bez skrivenih troškova s odličnim omjerom kvalitete i cijene.

Zašto platiti više ili činiti kompromise kada je riječ o kvaliteti ?! Originalni Chevroletovi dijelovi su:

  • Vrhunske kvalitete i savršeno pristaju Vašem Chevrolet ili Daewoo vozilu
  • Imaju dvogodišnje jamstvo što vam omogućuje bezbrižnost
  • Opcija najveće vrijednosti – zadržite sve papire o originalnim dijelovima koji će vam u slučaju prodaje omogućiti višu prodajnu cijenu

Tražite novi Cruze 5 vrata?

Na žalost, to više nije moguće. Naši distributeri u Hrvatskoj prodali su sve zalihe ovog prekrasno dizajniranog obiteljskog kompakta. Odlična je vijest međutim da Opel nudi veliki izbor visoko kvalitetnih automobila, odličnog izgleda, opremljenih fantastičnom tehnologijom i značajkama.

Opel Astra ima puno istih fantastičnih značajki i tehnologiju kao Cruze, ili jednostavno pregledajte cijelu Opel ponudu i pronađite automobil stvoren za vas.

Opel logo on grill of car