Chevrolet vlasnicima pruža miran san

Iako je Chevrolet Hrvatska ugasio prodaju novih automobila, podrška vlasnicima Chevrolet vozila i dalje funkcionira s mrežom ovlaštenih servisa i servisnom podrškom. Saznajte više u nastavku...

Chevrolet obustavlja prodaju novih automobila

Chevrolet obustavlja prodaju novih automobila

Hrvatska obustavlja prodaju novih Chevrolet automobila.

Chevrolet se obvezuje poštovati sve obveze prema Vama i Vašem automobilu. Chevroletovi ovlašteni serviseri nastaviti će osiguravati servis i opskrbu Chevroletovim originalnim dijelovima za Chevroletove automobile na isti način kao i do sada. Sva pisana jamstva i servisni planovi ostat će nepromijenjeni i poštovat će se prema uvjetima ugovora.

Oko 2000 Chevroletovih servisnih punktova nastaviti će s radom u zapadnoj i srednjoj Europi kako bi Vam omogućili servis, popravak i ispunjenje obveza koje bi za Vaše vozilo mogle proisteći iz jamstva. U Hrvatskoj će Vam i nadalje biti dostupna 22 ovlaštena servisera. Njihove adrese možete pronaći ovdje.

Ako trebate dodatnu podršku, molimo nazovite našu službu za korisnike na 00386 1 5209 52500386 1 5209 525.

Call Send SMS Call from mobile Add to Skype You'll need Skype CreditFree via Skype
Ovlašteni partner

Ovlašteni partner

Iako je Chevrolet ugasio prodaju novih automobila u Europi, još uvijek smo prisutni kroz mrežu naših ovlaštenih servisa, koji će vam i dalje pružati servis i popravke vaših automobila.
Oni će nastaviti s pružanjem usluga servisa i isporukom originalnih Chevrolet dijelovima na isti način kao i sada.
Oko 2000 Chevroletovih servisnih centara nastavit će s radom u zapadnoj i centralnoj Europi kako bi vam pružili servisnu podršku.
U Hrvatskoj vam stoje na usluzi 22 ovlaštena servisa. Njihove adrese možete pronaći ovdje.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Ako trebate bilo kakvu pomoć ili podršku možete nas nazvati ili poslati e-poruku s pitanjima ili komentarima. A ako trebate podršku dok ste na putu možete nazvati jedan od brojeva za hitne slučajeve Euro servisa.


Posjetite Opel stranicu

Posjetite Opel stranicu

Želite kupiti novi Chevrolet? To na žalost više nije moguće. No, dobre vijesti su da Opel nudi široku paletu visoko kvalitetnih automobila, atraktivnog izgleda, s odličnom opremom i značajkama.

Upute za vlasnike i za info-zabavni sustav

Upute za vlasnike i za info-zabavni sustav

Tražite specifikacije ili servisne informacije? Želite li savjet o radu i održavanju Vašeg vozila? Pronađite sve informacije u svom priručniku za korištenje automobila.

Kraj životnog vijeka vozila

Kraj životnog vijeka vozila

Svemu dobrom jednom dođe kraj. Sigurni smo da vam je vaš automobil pružio dugi niz godina zadovoljstva u vožnji te da vas je služio više nego dobro, ali znamo i da ćete se jednog dana od njega morati rastati.

Osim što smo zagovornici recikliranja, mi u Chevroletu poštujemo svoje zakonske obveze. Besplatno* ćemo preuzeti vaše dotrajalo vozilo, tako da će 85% vašeg starog automobila biti na neki način iskorišteno. Također možemo preuzeti i vaša Daewoo vozila.


Prepustite upravljanje Chevrolet Euro Service-u

Prepustite upravljanje Chevrolet Euro Service-u

Vozite s maksimalnim povjerenjem 24/7. Ako dođe do nesreće, Chevrolet Euro Service čini sve da dođete do Vašeg odredišta lako i brzo. Usluga je aktivna 36 mjeseci nakon prve registracije Vašeg novog Chevroleta. Usluga se pruža u više od 40 europskih zemalja, pa je idealna ako planirate aktivan odmor.

Jamstvo

Jamstvo

Brinemo o vama

Chevrolet želi da budete bezbrižni. Od same kupnje pa sve do jamstvenog servisa, želimo da čitav proces bude jasan i praktičan – bez skrivenih troškova s odličnim omjerom kvalitete i cijene. Naša su vozila potpuno pouzdana ali ako nešto pođe po zlu, problema nema. U Hrvatskoj imamo 24 servisna partnera.